Blog

Blog


Als eerste op de hoogte van nieuwe spellen, uitbreidingen en nieuwtjes van ons bedrijf.

Stormloop op eerste officiële spel Monopoly Tilburg

Stormloop op eerste officiële spel Monopoly Tilburg

Jelle Marcus, producent Identity Games: “We hebben al tientallen stadsedities van Monopoly gemaakt, maar dit hebben we nog nooit gezien. Het toont wel aan hoe verknocht Tilburgers aan hun stad zijn en hoe graag ze dit spel willen hebben. Op de eerste dag is bijna een kwart van de oplage al verkocht. Ik ben echt diep onder de indruk.”

De mede-initiatiefnemers van supermarktketen PLUS toonden zich vorig week al erg enthousiast over het spel: “Fantastisch hoe het spel eruit ziet. Tilburg heeft prachtige plekken die terug te vinden zijn op het bord, denk aan het Wilhelminapark, Westpoint, Piushaven, Spoorlaan en Koningsplein. Het is vooral bijzonder dat Tilburgers zelf een rol hebben gespeeld bij de samenstelling van het spel. Het is een spel geworden van én voor Tilburgers.”

Monopoly Tilburg

Monopoly Tilburg

Het spel is vanaf nu te koop voor € 49,95 bij de vier PLUS filialen in Tilburg. In de eerste week – van 29 mei tot en met 4 juni – krijgt de consument € 15,- korting op het spel bij een minimale besteding van € 50,- euro aan boodschappen.