Blog

Blog


Als eerste op de hoogte van nieuwe spellen, uitbreidingen en nieuwtjes van ons bedrijf.

Spielwarenmesse Neurenberg 2017 wederom een groot succes!

Spielwarenmesse Neurenberg 2017 wederom een groot succes!

Door Carina Kortenoeven, Marketing Manager Identity Games

Van 1 tot en met 6 februari vond de jaarlijkse Spielwarenmesse in Neurenberg plaats. De grootste speelgoedbeurs ter wereld, met ruim 12 hallen vol spellen en speelgoed. Identity Games had hier wederom een eigen stand waar we onze nieuwste producten presenteerden. Hieronder twee daarvan uitgelicht.

Escape Room the Game goes VR
In september 2016 lanceerden we Escape Room The Game, waarmee je de spanning van een echte Escape Room bij je thuis beleeft. In november 2016 wonnen we tot onze grote blijdschap de titel Speelgoed van het Jaar in de categorie 12+! Kort daarna brachten we twee uitbreidingen uit: Murder Mystery en Welcome to Funland. And the story continues! In de loop van 2017 brengen we nieuwe uitbreidingen op de markt, waaronder een Escape Room Virtual Reality-Set. Deze set bevat twee uitbreidingen en een VR-bril, waarmee we een extra dimensie toevoegen aan de beleving. Op de stand was een Submarine nagebouwd, waar we de VR-set presenteerden en klanten de eerste versie mochten proberen. “Een logische stap”, vonden veel van onze bezoekers en klanten.

Escape Room

Schot in de roos
Een andere knaller in onze collectie is dit jaar het nieuwe partyspel “Who’s The Dude”. Een melig spel om met je vrienden te spelen, waarbij je (jawel) een opblaaspop gebruikt om allerlei zaken uit te beelden. Je vrienden moeten raden wat jij en de Dude uitbeelden: een film, sport of  bekende uitdrukking. Dat heeft een groot aantal hilarische en op z’n zachtst gezegd vreemde momenten opgeleverd op onze stand. Verwachte lancering van de Dude is juni dit jaar. We zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen. We kunnen bijna niet wachten!

The Dude

Al met al een zeer geslaagde beurs, waarvan het Identity Games team weer volop energie en inspiratie heeft opgedaan voor het komende jaar!