Blog

Blog


Als eerste op de hoogte van nieuwe spellen, uitbreidingen en nieuwtjes van ons bedrijf.

Pop-up Escape Room The Game toernooi in zes steden

Pop-up Escape Room The Game toernooi in zes steden

Op 28 april werd het startschot gegeven van het pop-up Escape Room The Game toernooi. Sindsdien stond de pop-up Escape Room van Identity Games elke zaterdag in een andere grote Nederlandse stad. Bezoekers kregen hier de mogelijkheid om de demoversie van het populaire bordspel te spelen en moesten binnen 15 minuten zien te 'ontsnappen'.

 

Aan dit toernooi is natuurlijk ook een mooie prijs gekoppeld. In iedere stad wordt het snelste team beloond met de gehele Escape Room The Game collectie. Van de zes winnende teams reist de groep met de snelste tijd uiteindelijk af naar Berlijn, voor een ultieme Escape Room trip inclusief een bezoek aan een van 's werelds beste Escape Rooms 'The Room'.

Escape Room The Game
Net als in een real-life escape room draait het in Escape Room The Game om het oplossen van breinbrekende puzzels in een race tegen de klok. Binnen 60 minuten moet je samen verbanden zien te leggen tussen de, op het eerste oog, willekeurige aanwijzingen, om binnen de tijd drie codes te ontcijferen.

De afgelopen weken vond het toernooi al plaats in Rotterdam, Maastricht, Arnhem, Amsterdam en Groningen. Tijdens de Groningse editie kwam RTV Noord op bezoek, beluister hier het hele interview!

De zesde en laatste locatie van het toernooi is de Grote Markt in Den Haag op zaterdag 2 juni.