Spellen voor thuis

Identity Games maakt de leukste spellen voor jong en oud!


Al bijna 25 jaar maken wij kaartspellen, bordspellen en actiespellen voor jong en oud. Onze missie: jouw huiskamer tot leven brengen.

Inmiddels verkopen wij ruim 30 spellen in de winkel. Onze bekendste titels zijn Escape Room The Game (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016), het Poepspel, Boom Boom Balloon en Nijntje verstoppertje. 

Wij zijn al diverse keren uitgeroepen tot winnaars van de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing. In het buitenland wonnen wij o.a. de Toy Innovation Award en Creative Child Award.

Al onze consumentenspellen zijn te koop via Bol.com

Tweet Beats

Tweet Beats

Tweet Beats zijn hele muzikale vogeltjes die allemaal hun eigen stijl en geluid hebben. Zet een Tweet Beat in de boom op één van de vier takken en het vogeltje begint meteen muziek te maken. Elke vogel heeft zijn eigen drums, bas, melodie en zang, die passen bij zijn muziekstijl. Dus elke vogel klinkt anders op elk podium.

Door de Tweet Beats te variëren kun je eindeloos verschillende liedjes maken. Wissel de vogels van plaats, maak de mooiste Tweet Beat-combinaties en luister naar de leukste muziek. Creëer je eigen stijl, ontdek hoe je muziek maakt en combineer eindeloos met je muzikale Tweet Beats.

Leeftijd: 5+

Bol.com
Intertoys

Wat anderen zeggen


“Wij hebben het cadeau gegeven aan onze dochters en ze zijn er dol op! Het feit dat er een drolletje op je hoofd word gezet als je verliest vinden ze fantastisch”.

Esther - een enthousiaste moeder over ons Poepspel (via Bol.com)

“Onze dreumes vindt het erg leuk Nijntje te zoeken. Nog zonder de kaartjes en simpel weggezet, maar het is zo een leuk spelletje en hij leert steeds beter begrippen als in, op, onder, achter, etc.”.

M.B. Verhoeven - over Nijntje Verstoppertje spelen (via Bol.com)

“Boom Boom Balloon is echt heel gaaf spel! Je zit met spanning te wachten tot dat de ballon ontploft. Leuk om te zien hoe de kinderen er in op gaan. De kinderen leren op deze manier ook hoe je voorzichtig om gaat met fragiel materiaal :). En het is natuurlijk super spannend! Al met al een toppertje!!”.

Melanie - uit Rotterdam over Boom Boom Balloon (via Bol.com)