Spellen voor zakelijke klanten

Met een eigen spel win je altijd!


Zoek je voor je bedrijf, instelling, gemeente of sportclub een spel op maat? Neem dan even contact met ons op. Met een eigen spel win je namelijk altijd. We kunnen, afhankelijk van het budget, een spel voor jouw bedrijf maken vanaf 500 stuks.

Spel: Witte Gij't - Brabants familiespel als supermarkt spaaractie

Sligro over Identity Games:

‘We hebben met het Witte Gij't spel onze Brabantse klanten op een leuke manier aangesproken en de band met de provincie, waar EMTÉ oorspronkelijk vandaan komt, kunnen versterken. De vele enthousiaste reacties van klanten gaven ons de bevestiging dat we ons doel ruimschoots bereikt hebben’.

Patrick van der Zee, Marketing Coördinator Foodretail bij Sligro.

Brabants familiespel als supermarkt spaaractie

Doelstelling:

EMTÉ is onderdeel van Sligro Food Group Nederland, de grootste totaalleverancier van Nederland, met ruim 60.000 producten. Om goodwill te kweken bij de klanten en de band te vergroten met Brabant, ontwikkelde Identity Games voor EMTÉ het spel Witte Gij't. Klanten van EMTÉ konden sparen voor het spel. Bij elke €15,- aan boodschappen en bij bepaalde actieproducten kreeg men een spaarsticker en bij een volle spaarkaart ontvingen klanten het spel helemaal gratis.

Dit gezellige familiespel gaat over alles dat provincie Noord- Brabant bijzonder maakt: de combinatie van het Bourgondische, goede leven met het ondernemerschap en de kennis van de Brabanders. EMTÉ, een van oorsprong Brabants bedrijf, is meerdere malen uitgeroepen tot de beste vers-supermarkt van Nederland. 

Het spel was op alle vlakken succesvol. De reacties die EMTÉ ontving van klanten waren zeer positief. Zó positief zelfs, dat er een nabestelling werd gedaan en een uitbreidingsset werd ontwikkeld.

Wat onze klanten zeggen


Identity Games streeft naar 100% klanttevredenheid

NVB over Identity Games
“Wij zijn zeer positief over de goede samenwerking met Identity Games. De doorlooptijd was zeer kort; dankzij flexibiliteit, professionaliteit en hard werken is er een zeer goed resultaat neergezet. Wij bevelen Identity Games van harte aan! Succes en professionaliteit verzekerd.”

Arthur Reitsma - Nederlandse Vereniging van Banken, projectleider bankenprogramma Week van het geld.

Mammoet over Identity Games
“Tot nu toe heb ik uitsluitend positieve reacties ontvangen op het pakket en specifiek op het Mammoet spel. De medewerkers zien dat er veel tijd en aandacht aan is besteed en vinden het er mooi uitzien. Het is te zien dat de strategie van Mammoet goed in het geheel verwerkt en de metalen doos, de lay out, de zandloper en de speelstukjes zorgen voor een herkenbare en degelijke uitstraling.

Marcel Schets - Manager QHSE Mammoet

We maakten onder andere spellen voor: