Spel als geschenk

Identity Games is een spellenbedrijf met meer dan een kwart eeuw ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij vele prijzen gewonnen voor onze op maat gemaakte spellen. Wij maken dan ook voor iedere boodschap en iedere doelgroep een eigen spel. Je kunt hierbij denken aan: bordspellen, kaartspellen of educatieve spellen op maat. Daarnaast heeft Identity Games de licentie om enkele bekende A-merk bordspellen op maat te laten maken. Hierbij kun je denken aan: Monopoly, Cluedo, Vier op een rij, Twister, Levensweg, Wie is het? en Risk. Een door Identity Games op maat gemaakt spel, volledig in stijl van uw bedrijf.

Waarom een eigen spel op maat laten maken?

De door identity Games ontwikkelde spellen worden zowel grafisch als inhoudelijk naar uw wensen en eisen op maat gemaakt. Denk daarbij aan Monopoly met eigen straten, een Cluedo met eigen moordlocaties, een Wie is het? van je eigen personeel of Levensweg gebaseerd op jouw eigen bedrijf. 

  • Voor medewerkers en relaties
  • Voor jouw bedrijf of stad
  • keuze uit Twister, Levensweg, Wie is het, Cluedo, Monopoly of Risk en nog vele andere bekende A-merkspellen
  • Al vanaf 500 stuks

Een op maat gemaakt spel van Identity Games kun je voor een aantal verschillende doeleinden inzetten. Zo kan een op maat gemaakt spel bijvoorbeeld worden ingezet als: 

Bekijk onze cases of neem vrijblijvend contact met ons op.

“Wat ik nog het meest waardeer is het idee om een eigen spel te laten maken. Speciaal van mijn eigen bedrijf. Mijn complimenten voor dit originele product en mijn dank voor het feit dat ik er één in mijn bezit mag hebben. Wij zullen er heel veel plezier aan beleven! Uiteraard nog van harte gefeliciteerd met het 75-jarig bestaan. Van mij mag daar nog een lange periode aan toegevoegd worden.”

- Een blij personeelslid van Van der Spek