Een eigen Monopoly spel laten maken?

Wil je van je bedrijf, stad of een speciaal thema een eigen Monopoly maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Identity Games heeft als enige spelontwikkelaar de Nederlandse licentie om Monopoly op maat te maken. We maakten onder andere speciale edities voor diverse gemeenten, grote voetbalclubs en Curaçao, Aruba en Bonaire. Een Monopoly spel op maat is het meest originele cadeau onder de spellen en is al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met een eigen bordspel win je namelijk altijd!

Welke spelonderdelen maken wij voor jouw eigen Monopoly spel op maat?

  • De totale grafische vormgeving van de speldoos wordt aangepast. Op basis van eigen beeldmateriaal en eventuele huisstijl wordt de speldoos naar je eigen look & feel opgemaakt.
  • Op de achterkant van de speldoos is er ruimte voor een eigen tekst.
  • De straten op het speelbord worden vervangen. Je mag de namen en afbeeldingen van de straten, stations, belastingen, water- en het elektriciteitsbedrijf aanpassen. De vier herkenbare hoekvakken (o.a. start en gevangenis) moeten in originele staat blijven. 
  • In het midden van het speelbord is er ruimte voor eigen nieuwe afbeeldingen, bijvoorbeeld een collage van foto's of een mooie luchtfoto.
  • Het spel bevat de traditionele speelstukken, huizen en hotels. De huizen en hotels mogen anders benoemd worden, bijvoorbeeld afdelingen en vestigingen of locaties en hoofdkantoren. 
  • Naast de traditionele speelstukken kunnen we ook op maat gemaakte speelstukken aan het spel toevoegen.
  • De Algemeen Fonds- en Kanskaarten kunnen naar eigen inzicht ingevuld worden.
  • De eigendomsbewijzen worden aangepast naar de nieuwe indeling van het speelbord.
  • De geldbiljetten kunnen we voorzien van een (bedrijfs)logo.
  • De spelregels worden herschreven.

Wij kunnen natuurlijk ook helpen met het optuigen van ludieke online en offline acties rondom de lancering. Bekijk onze cases of neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we dit alles graag persoonlijk toe. 

"Samen met Identity Games hebben we heel creatief gekeken naar welke Monopoly- elementen we in Coca-Cola uitstraling konden uitvoeren. Dit heeft geresulteerd in een uniek en verfrissend Coca-Cola Monopoly spel waar we vele enthousiaste reacties op hebben gekregen!"

Jacomijn Kroon – Professional Operational Marketing Home Shopper Marketing