Een eigen kwartetspel laten maken?

Kwartetten is van origine een oer-Hollands spel. Kwartetten worden vaak door bedrijven of overheden als promotieartikel uitgegeven om zo hun producten, diensten of regio onder de aandacht te brengen. Identity Games is de ontwerper en bedenker van meer dan 30 unieke Weetjes Kwartetten. Je kunt een kaart- of kwartetspel dan ook het beste door ons op maat laten maken.

Waarom een eigen kaart- of kwartetspel?

Een kaart- of kwartetspel leent zich uitstekend om de activiteiten of de geschiedenis van je bedrijf te communiceren. Zo ontwikkelden wij voor Nivea, A. Vogel, bekende voetbalclubs en bijvoorbeeld voor de Keurslager een eigen spel. Wil je een geheel op maat gemaakt kaart- of kwartetspel van je eigen sportclub, bedrijf of familie? Dat kan, Identity Games staat klaar om een uniek kaart-of kwartetspel ‘tailormade’ voor je te maken. Een kaartspel is een leuk cadeau en je kunt er heel veel informatie op kwijt. Een kaart- of kwartetspel op maat kan al gemaakt worden vanaf 500 stuks. Bekijk onze cases of neem vrijblijvend contact met ons op.

 “Graag delen we met jullie het succesvolle resultaat welke we net ontvingen… Dit heeft alle verwachtingen overtroffen! “

 Wilbert van Leest – Point of Sale Manager Beiersdorf NV