Een eigen kwartetspel laten maken?

Kwartetten is van origine een oer-Hollands spel. Kwartetten worden vaak door bedrijven of overheden als promotieartikel uitgegeven om zo hun producten, diensten of regio onder de aandacht te brengen. Identity Games is de ontwerper en bedenker van meer dan 30 unieke Weetjes Kwartetten. Je kunt een kaart- of kwartetspel dan ook het beste door ons op maat laten maken. Zo'n spelletje is een uniek cadeau; de perfecte mix van fun en informatie overdracht. Kortom; een uniek cadeau vanaf 2.500 stuks!  

Waarom een eigen kaart- of kwartetspel?

Een kaart- of kwartetspel leent zich uitstekend om de activiteiten of de geschiedenis van je bedrijf te communiceren. Zo ontwikkelden wij voor bijvoorbeeld Nivea en de Keurslager een eigen kwartet. Ook hebben vele gemeenten in samenwerking met ons een Afvalweetjes Kwartet gemaakt om kinderen spelenderwijs te leren over afvalscheiding. Wij staat altijd klaar om een uniek kaart-of kwartetspel ‘tailormade’ voor je te ontwikkelen. Bekijk onze cases of neem vrijblijvend contact met ons op.

 “Graag delen we met jullie het succesvolle resultaat welke we net ontvingen… Dit heeft alle verwachtingen overtroffen! “

 Wilbert van Leest – Point of Sale Manager Beiersdorf NV