Educatief spel laten maken

De bekendste kinderband van Nederland zong het ooit al: “Of je rekent, leert en leest. Spelen blijft het mooiste feest. En van spelen leer je lekker toch het meest”. En zo is het. Niet alleen kinderen leren beter met een spel, ook bij volwassenen blijft de boodschap beter hangen. Wilt u bijvoorbeeld een lastige fusie communiceren? Teambuilding activeren? Een bedrijfstraining geven? Een nieuwe strategie uitleggen of een moeilijk te bereiken doelgroep enthousiasmeren? Met een educatief spel lukt het je wel.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) ontwikkelt Identity Games bijvoorbeeld jaarlijks het educatieve spel; de Cash Quiz. Met dit spel worden kinderen bewust gemaakt van het gebruik en de waarde van geld. Ook diverse zorginstellingen en ziekenhuizen maken dankbaar gebruik van een op maat gemaakt educatief spel van Identity Games.

Ook een educatief spel laten maken?

Een educatief spel op maat kan alleen maar gemaakt worden met een partner die je vraag begrijpt. Wat wil je communiceren en naar wie. Identity Games is de maker en bedenker van honderden educatieve spellen op maat. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van educatieve spellen ben je bij Identity Games aan het juiste adres! Bekijk onze cases of neem vrijblijvend contact met ons op. 

“Play is the highest form of research”

Einstein