A-merk bordspellen op maat gemaakt

Identity Games is de enige spelontwikkelaar in Nederland die de exclusieve rechten heeft om enkele bekende A-merk bordspellen op maat te laten maken. Deze bordspellen worden zowel grafisch als inhoudelijk naar uw wensen en eisen op maat gemaakt. Denk daarbij aan Monopoly met eigen straten, een Cluedo met eigen moordlocaties, een Wie is het? van je eigen personeel of Levensweg gebaseerd op jouw eigen bedrijf. 

De geschiedenis van het bordspel

De geschiedenis van het bordspel gaat ongeveer 5500 jaar terug. Gedurende opgravingen in het graf van Toetanchamon werd een exemplaar van het spel Senet gevonden, gedateerd op 3500 voor Christus. Dit spel is het oudste bewijs van de creatie van bordspellen. Wilt u ook een bijzonder bordspel op maat laten maken? Samen met Identity Games kun je lekker brainen om voor jouw bedrijf, club of instelling een passend bordspel te maken. Maak eens een afspraak met een van onze ontwikkelaars en binnen 8 weken heb jij je eigen bordspel op maat. Een bordspel verbindt, verenigt en geeft informatie. 

Waarom je eigen bordspel op maat laten maken?

Wij maken voor iedere boodschap en iedere doelgroep een eigen spel. Een eigen bordspel kun je voor een hoop verschillende “gebeurtenissen” op maat laten maken. Waar kun je een eigen spel allemaal voor inzetten? Een eigen spel kan bijvoorbeeld worden ingezet als:

Welke bedrijven zijn u voor gegaan?

Identity Games bestaan inmiddels al 25 jaar. In deze periode hebben wij al vele bedrijven geholpen met een op maat gemaakt bordspel. Zo hebben wij bijvoorbeeld bordspellen op maat gemaakt voor onder andere grote merken, bouwbedrijven, havenbedrijven, gezondheidsinstellingen, diverse gemeenten en landelijke sportclubs. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een eigen bordspel neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

“Wij zijn zeer positief over de goede samenwerking met Identity Games. De doorlooptijd was zeer kort; dankzij flexibiliteit, professionaliteit en hard werken is er een zeer goed resultaat neergezet. Wij bevelen Identity Games van harte aan! Succes en professionaliteit verzekerd.”

Arthur Reitsma  – Nederlandse Vereniging van Banken, projectleider bankenprogramma Week van het geld.